Denkavond rond Groenzone Kerkstraat Gullegem

groenzoneEen investering in de ‘feestweide’ of de groenzone langs de Kerkstraat, pal in het centrum van Gullegem, is al een tijdje opgenomen in de plannen langs de ‘Heerlijke Heulebeek’. Groen vindt dat het stilaan tijd wordt om hier effectief werk van te maken. De nieuwe ontwikkelingen in de omgeving, zoals de bouw van het appartementencomplex aan de overkant van de beek, of de plannen naast de Gulle zullen er binnenkort voor zorgen dat er heel wat meer mensen in de omgeving van de groenzone wonen.

De invulling van de groenzone moet dus op de agenda. Welke keuzes worden daarbij gemaakt? Blijven we bij een kale vlakte? Of focussen we op ontmoetingsruimte? Moeten er extra speelmogelijkheden zijn? Wat met de chirolokalen?

Groen wil de toekomstige uitdagingen voor Gullegem creatief aanpakken. En we willen vooral iedereen de kans geven om mee na te denken. Participatie van de inwoners in zulke dossiers kan nieuwe ideeën opleveren. Het huidige bestuur vraagt te weinig uw mening voordat een plan uitgewerkt wordt. Groen wil u wel die kans geven!

We nodigen elke Gullegemnaar uit om mee te denken over de invulling van de groenzone Kerkstraat op dinsdag 11 september om 20 uur in het cafetaria van OC de Cerf in de Kerkstraat.
Meer info: info@groenwevelgem.be of 0498/909095

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven?
Groen Wevelgem stuurt op regelmatige basis een nieuwsbrief, wil je die te ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ?

Alle info vind je op de Landelijke website van Groen