Verslag gemeenteraad mei 2017

Raadslid Andy Vervaeke heeft beslist om een andere, professionele weg in te slaan en wordt in de gemeenteraad vervangen door Joke De Smedt. Een nieuwe buurvrouw voor Carlo, dus. Welkom, Joke!

De functie van diensthoofd cultuurcentrum wordt een contractueel, door een interne verschuiving. In de Neerhofstraat worden nieuwe verlichtingspalen geplaatst en ook op het sportcentrum in Gullegem wordt nieuwe (veld)verlichting geplaatst! In het dossier van de revitalisering bedrijventerrein Gullegem-Moorsele wordt een ontwerper en veiligheidscoördinator aangesteld.

Onder het motto "Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn": een offerte voor, jawel, Kerstverlichting! Het ziet ernaar uit da onze 3 deelgemeenten ook dit najaar weer sfeervol verlicht zullen worden. Hiervoor wordt een contract afgesloten voor 3 jaar.

Verder op de agenda: onderhoudswerken aan rioleringen en het Natuur Educatief Centrum De Rand (Bergelen) kan vanaf nu ook gratis gebruikt worden voor scholen. Op die manier kan buitenonderwijs en de aandacht voor natuur & milieu nog vergroot worden.

Ten slotte wordt het plan voorgelegd voor een nieuwe Verkaveling tussen de Vinkestraat en de Groeningestraat. Dit is een project dat al lange tijd in voorbereiding was, maar nu ook effectief zal uitgevoerd worden.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven?
Groen Wevelgem stuurt op regelmatige basis een nieuwsbrief, wil je die te ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ?

Alle info vind je op de Landelijke website van Groen