12 mei brainstormavond speelfontein

ploeterbadGROEN GAAT VOOR SPEELFONTEIN IN WEVELGEMSE PARK, WIE NOG?

Op mooie zomerdagen was het vroegere ploeterbadje in het 'park' (of Gemeentelijke Hovingen) een verzamelplaats voor kinderen die vooral interesse hadden voor het water en ouders voor de zitbanken en de zon. Goed voor heel wat (jeugd)herinneringen. Spijtig genoeg sneuvelde dit door de strenge hygiŽneregels voor 'zwembaden'.

Een speelfontein is daarom een goed alternatief. Maar waar dat eerst in het beheersplan voor het park opgenomen was op het plein voor de nieuwe bibliotheek, is dit niet opgenomen in de lopende omgevingswerken. Een gemiste kans!

Daarom maakt Groen er een punt van om te streven naar het opnemen van een speelfontein of waterelement in een andere fase van de herinrichting van het park. Als er ťťn plaats is waar in de gemeente een fontein moet komen, is het wel daar.

Groen is ervan overtuigd dat heel wat mensen het hiermee eens zijn en misschien creatieve bruikbare ideeŽn hiervoor hebben.

Iedereen is dan ook van harte welkom op ons brainstorm-moment op 12 mei om 20u aan de tennisterreinen in het park.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven?
Groen Wevelgem stuurt op regelmatige basis een nieuwsbrief, wil je die te ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ?

Alle info vind je op de Landelijke website van Groen